Leveranciers

CASEIFICIO CAVOLA 993
993 is het identificatienummer van onze kaasfabriek!
De Cavola-kaasfabriek werd opgericht in 1929, in een klein dorpje in de bergen van Reggio Emilia
Rondom een ongerept paradijs van vier weilanden, 900 meter boven zeeniveau.
Het bedrijf bewerkt deze velden uitsluitend voor gebruik door rokers, zonder gebruik van chemicaliën of pesticiden. Dit resulteert in steeds betere kwaliteit voedsel wat tevens de productie van kwalitatief hoogstaand voedsel mogelijk maakt.
Het resultaat is hier een parmezaanse kaas die je meer in lijn met de natuur hebt gekozen.
Door de decennia en generaties heen heeft de kaasfabriek Cavola 993 de productie verhoogd, verbeterd en geperfectioneerd, terwijl ze in haar traditie gegraveerd bleef.
De 993 is al jaren berg nummer één en staat voor de hoogste kwaliteit!
ACQUA FILETTE
Welkom in de wereld van Acqua Filette, het mineraalwater dat het verschil tussen drinken en proeven definieerde. Filette is oligomineraalwater dat nieuwe sensaties geeft en het gehemelte sublimeert met een zachtheid die nog nooit eerder is ervaren dankzij de perfecte balans van minerale zouten en de totale afwezigheid van verontreinigingen. Geniet van de absolute balans en levendige harmonie van een water dat, gebotteld sinds 1894, de tafels van de meest prestigieuze hotels, restaurants en wijnbars nationaal en internationaal verrijkt.


CASEIFICIO SACCO
DE SICILIAANSE ZIEL VAN ZUIVELKUNSTIn het weelderige groen van de Belice-vallei cultiveert de SACCO-zuivelfabriek een eeuwenoude droom die diep geworteld is in het Siciliaanse land. Hier, waar de tijd lijkt stil te staan, komt onze missie tot leven: kazen maken die de pure essentie van Sicilië bevatten. We selecteren zorgvuldig alleen de beste Italiaanse melk, om kazen aan te bieden die een eerbetoon zijn aan ons land en een belofte van ongeëvenaarde kwaliteit. Met respect voor tradities en met een gedurfde blik op de toekomst, slaat SACCO Caseificio een brug tussen de authentieke smaak van het verleden en de innovatie van morgen.